Настани
Месечен преглед
Месечен преглед
Сите настани
Сите настани
Неделен преглед
Неделен преглед
Дневен преглед
Дневен преглед
Категории
Категории
Барај
Барај
Преземи како iCal
Преземи како iCal
Печати
Печати
Настан: 'ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА / ЧЕТВРТОК / 05.10.2017Г.' Print
  Дневни настани
Категорија за дневен распоред на работа
Датум: Четврток, Октомври 05, 2017 - 8:00 am
Времетраење: 8 Часа

 

Локација

Работна позиција

1

ул.Ѓорги Поп Христов општина Чаир

ископ и подготовка за асфалтирање на улицата

2

ул.28 нас.Сингелиќ после Џамијата

поставување рабници и подготовка за асфалтирање на улица

3

ул.28 нас.Сингелиќ после Џамијата

асфалтирање на улицата

4

бул.Кочо Рацин кај „Црвен крст“

втор слој асфалтирање на велосипедска патека

5

бул.Трета Македонска Бригада

поставување шахти за семафори

6

к-ца бул.Мајка Тереза со ул.Јордан Мијалков

поправка на индуктивни јамки на семафори

7

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализацвија и поставување вертикална сигнализација

8

канал Водно во близина на VI-та Управа

чистење на косините на каналотБарај