Настани
Месечен преглед
Месечен преглед
Сите настани
Сите настани
Неделен преглед
Неделен преглед
Дневен преглед
Дневен преглед
Категории
Категории
Барај
Барај
Преземи како iCal
Преземи како iCal
Печати
Печати
Настан: 'ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА / ЧЕТВРТОК / 14.09.2017Г.' Print
  Дневни настани
Категорија за дневен распоред на работа
Датум: Четврток, Септември 14, 2017 - 8:00 am
Времетраење: 8 Часа

Локација

Работна позиција

1

бул.Кочо Рацин на потег од к-ца со ул.Мирче Ацев до бул.Кузман Јосифовски Питу

подготовка за асфалтирање на велосипедска патека и поставување на канализациони шахти

2

ул.Ѓорче Петров кон „Баумаркет“

ископ на земјан материјал за изградба на пешачка патека

3

ул.65 нас.Волково

асфалтирање

4

ул.63 нас.Волково

подготовка за асфалтирање

5

Усјански канал

чистење на каналот

6

бул.Борис Трајковски

поставување на темели и шахти за семафори

7

к-ца бул.Партизански Одреди со бул.8-ми Септември

санација на јамки на семафори

8

к-ца бул.Партизански Одреди со пешачки премин хотел

„ Карпош“

санација на јамки на семафори

9

к-ца бул.Александар Македонски со пешачки премин на фабрика „Алкалоид“

санација на јамки на семафори

10

семафоризирани крстосници

контрола и обиколка

11

 

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализацијаБарај