Листа на улици

web_obelezuvanje_kliment_ohridsi_so_znaci_468_287Во продолжение следува листа на сите улици кои се под надлежност на Градот Скопје и на Општините

Дознај повеќе

Денешни настани

Нема внесено настани за денешниот ден

ПРОДОЛЖУВА ПОСТАВУВАЊЕТО ЗАШТИТНИ СТОЛПЧИЊА НА ТРОТОАРИТЕ ВО ЦЕНТАРОТ

29.12.2017

 

По налог на Град Скопје екипите на ЈП „Улици и патишта“ деновиве поставија заштитни столпчиња на тротоарот на улицата Свети Кирил и Методиј, пред објектот на поранешна НИП „Нова Македонија“.

На барање на граѓаните, за да се овозможи непречено движење на пешаците по оваа пешачка патека, на потегот од крстосницата со булеварот Свети Климент Охридски до објектот на Халк Банка се поставени четириесеттина столпчиња.

 a_POstaveni_Stolbcinja_Nova_Makedonija_2